Smešne strane..Žene vs. muškarci

28 Nov, 2010

Bolji vozač... Muškarac ili žena?

Generalna — Autor exclusive @ 22:25

 

                 Eee, a ko je bolji vozač..? Videćemo sada...Laughing

 Kao posmatrač, ali i kao vozač, svoj glas unapred dajem ženama. Spremna sam čak i na opkladu da žene pažljivije voze. Evo i zašto...Prvo, žene su odgovornije i osećajnije, jer je opštepoznato da žene nose teret porodice; brinu o deci, poslu, ishrani...pa je negde i logično da će veću količinu odgovornosti pokazati i za volanom. A ako posmatramo statistički, dokazano je da je najčešća ženska greška što nije upalila svetla...A napominjem da žene duplo manje naprave bilo koji drugi saobraćajni prekršaj.

 Znate onu situaciju, kada se ženi pokvari auto na sred puta, ona bespomoćno gleda u motor, a nijednog gospodina da joj pritekne u pomoć. Ali nikada niste videli damu da se ugurava u kolonu, a da bar nije tražila pristanak pogledom, dok se muškarci uglavnom prave ludi. Bojim se da je džentlmena na putu sve manje, na njemu i van njega...

Još jedan razlog zbog kojeg bi se kladila na nas žene, je pitanje agresivnosti. Ako si muškarac, onda se podrazumeva da si agresivan, nesalomiv i nepobediv, pa su takvi i u vožnji. Postalo je svakodnevica da na ulici čujete kako muškarac neumorno trubi nekoj devojci na semaforu, jer zaboga, nije krenula istog momenta kad se upalilo zeleno svetlo. Sve sami reli vozači!

 Žene na svet donose sve ljude na Zemlji, pa tako sigurno više cene život-kako svoj tako i tuđi. Kada slušate muškarca o njegovim saobraćajnim iskustvima, čujete kako ga je isekao Audi, pretekao Punto, kako je Džip zakočio...A žene druge učesnike u saobraćaju vide kao osobe- pa su one videle sponzorušu u Džipu, seljaka u Puntu.....

 Dakle, žene paze da ne udare ljude, a ne vozila... Nisam feminiskinja, ali ipak....Ko je bolji vozač?!  Wink


Komentari

 1. He he... nisi se vozila u mojim kolima:))
  Kad je duga kolona zažmurim i dam gas, svi se razbeže, a ja uletim. Obavezno bespomoćno plačem kad mi pukne guma i svaki muškarac koji mi pridje mi je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu:))
  Inače ne gledam u kola kako se zovu (pojma nemam o markama) nego da li je tatin sin ili ozbiljan vozač:))
  Hm... kad sam u kolima, sigurna sam da nisam feministkinja:))

  Autor AnaM — 29 Nov 2010, 11:42

 2. Haha,super blog!!!!

  Autor ana — 07 Jan 2013, 22:07

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs