Smešne strane..Žene vs. muškarci

Smešne strane...Žene vs. muškarci

Generalna — Autor exclusive @ 22:03

                    Zamena ulja u automobilu..

 *Kako to rade žene:

~Otići kod majstora, popiti kaficu..Nakon 15 minuta platiti racun karticom i odvesti se kući sa uredno promenjenim uljem.

 ~Troškovi:  Zamena ulja: 50 eura

                + kafica:  2 eura, ukupno 52 eura!

 

  *A evo, kako to rade muškarci:

~Odvesti se do prodavnice auto delova. Kupiti ulje, filter i mirišljavu jelkicu...U dvorištu iskopati rupu i otvoriti prvu flašu piva.

~Auto podići na drvene podmetače i otvoriti još jedno pivo. Posudu za ulje postaviti ispod automobila. Tražiti "sedamnaesticu" ključ..Odustati od traženja "sedamnaestice" i uzeti "francuza". Odvrnuti šraf za ispuštanje ulja..Ispustiti šraf u vruće ulje i pri tom se poprskati istim. Glasno opsovati majku, sunce ili nešto treće... Uz još jedno pivo opustiti se gledajući kako ulje curi iz auta. Tražiti klešta za filter..Odustati od traženja, uzeti veliki odvijač, njime probiti filter za ulje...I odvrnuti ga. Sa kolegom koji navrati slučajno popiti ostatak gajbe piva.

~Sutradan posudu za ulje izvući ispod auta. Odvući je u dvorište i staro ulje prosuti u juče iskopanu rupu..Pivo?! Ah, sr***, juče popijeno! Otići u prodavnicu i kupiti novu gajbu. Montirati novi filter. Prvi litar novog ulja naliti u motor. Setiti se da je šraf za ispuštanje ulja pao u staro ulje. Otrčati do posude sa starim uljem.. Setiti se da je staro ulje prosuto u rupu u dvorištu i zakopano. Popiti pivo. Rupu u dvorištu otkopati i tražiti šraf.. Prilikom zavrtanja šrafa "proklizati" i mlatnuti šakom po motoru... "Francuza" tresnuti o pod i vikati, glasno! Dodatno se iznervirati jer je "francuz" odskočivši od poda pocepao poster "Miss decembra" na zidu garaže...Popiti pivo. Zavrnuti šraf i nasuti četiri litra novog ulja. Auto skinuti sa drvenih podmetača..Osvežiti se pivom. Auto izvesti iz garaže, pivo! Probna vožnja..Policijski radar, alko-test....

~Troškovi:  Auto delovi: 70 eura,

               + kazna za vožnju pod dejstvom alkohola: 560 eura,

               + kazna za uvredu policajca: 100 eura,

               + šlep služba: 90 eura,

               + pivo: 20 eura, ukupno 840 eura!

 

 I...To bi bilo to! Za sada....


Powered by blog.rs